SPÅNGS ORKESTER – ENSEMBLETRÄFF 29 OKT KL 15:30

Hej! För er som var med på medlemsmötet och blev sugna att vara med i föreställningen “Drögögon mitt i ansiktet” så kommer vi den 29/10 att ha ensembleträff på Teater Reflex i Kärrtorp. Vi kommer att mötas 15.30 i foajen. Vi kommer att berätta mer om föreställningen, om hur processen kommer att gå till och ni kommer få möjlighet att ställa frågorl. Detta blir den stora ensemblens första avstamp in i repprocessen. Varmt välkomna!

Teatergruppen Spångs Orkester kommer till Reflexen i januari – februari med ett samarbete.


Föreställningen heter ”Drogögon Mitt I Ansiktet”, en föreställning om samtalet som inte finns. Vi vill undersöka hur vi som samhälle pratar och lär ut om illegala droger och hur detta påverkar oss alla oavsett erfarenhet av dessa droger. Titeln på pjäsen kommer från ett citat av den dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt då han höll tal om våld. För att måla upp bilden av den farliga våldsverkaren använder han den simmiga, drogpåverkade blicken som största penseldrag. Detta är ett av de många sätt vi talar om illegala droger; farliga, oförutsägbara samt tillhörande de på samhällets botten. Det är även så vi lär ut till våra barn och unga; endast ”knarkare” knarkar och knark leder till utanförskap. Men är det så det ser ut?

Pjäsen är skriven av Spångs Orkester och utspelar sig på en hemmafest där huvudpersonen fyller 30 år.  Vi söker nu människor i alla åldrar till ensemble-uppdrag.Det kommer var stora mass-scener med dans och rörelse. Du behöver ej ha erfarenhet av dans. Vi söker er som brinner för att stå på scen och har möjlighet att delta på repetitioner i januari samt spelperioden som sträcker sig från 28/1 till slutet på februari.

Vid intresse kom på träffen på Teater Reflex 29/10 eller kontakta Hjalmar Wide på Spångs Orkester hjalmar@spangsorkester.com

Hoppas få höra från er!
Spångs Orkester
http://spangsorkester.com/