Teater ReflexHösten 2019

Med höstens intåg öppnar Teater Reflex sina dörrar och bjuder på något för alla smaker. Oavsett om du söker teater, show eller konsert så finns det något för dig.

Först ut bjuder Teater Reflex på en helvetesvandring som undersöker mansrollen i ”Gudarna – La Tragedia Umana” som spelas mellan 25/10 och 23/11.

4/12 gästar succé-trion Andreas Nilsson, Janne Åström och Conny Bloom Reflexen med julshowen ”Greppar läget” som blandar älskad musik med samtidsreflektion i en perfekt harmoni.

Om rysk folkmusik har en speciell plats i ditt hjärta ska du redan nu boka in den 7/12 i din kalender. Då firar ”Södra Bergens Balalaikor” 50 år som som orkester.

Vem du än är, välkommen in i värmen!

Aktuellt

Teater Reflex ger GUDARNA – la Tragedia Umana

Av: Emanuelle Davin
Premiär 25 oktober
Spelperiod 25/10-23/11

GUDARNA – La Tragedia Umana baseras på Den Gudomliga Tragedin av Dante Alighieri. Genom helvetets nio kretsar söker vi svar på frågan: Vad händer med människan när den utpekas som förövare?

I samarbete med ABF Stockholm

Teater Reflex ger Kabaré Kanapé

LÖRDAGEN DEN 30 NOVEMBER KL 19.30

På scenen bl a Märta Nilsson band med gästartist Maria Peters, jazzkatterna i bandet Upptakt och lite annat smått och gott.

I BAREN finns öl/vin och alkoholfritt och Indiska smårätter i samarbete med restaurang Shanti
ENTRÉ 150 kr
Vi öppnar kl 18.00 Programmet börjar 19:30
Välkomna!

I samarbete med ABF Stockholm

GästspelGREPPAR LÄGET- en alternativ julshow

ONSDAGEN DEN 4 DECEMBER KL 19.30

Andreas Nilsson, Janne Åström och Conny Bloom har varit återkommande gäster på Länsteatern på Gotland i flera år med en show som drar fulla hus varje gång. Nu tar de föreställningen till Teater Reflex i Kärrtorp! Det blir musik som spänner från Hasse&Tage till David Bowie och en och annan reflektion över den tid vi lever i. Förbered er på en hisnande musikalisk resa! När herrarna Nilsson, Åström & Bloom står på scenen kan allt hända…

I samarbete med Teater Reflex och ABF Stockholm

Gästspel Södra Bergens Balalaikor 50 år

LÖRDAGEN DEN 7 DECEMBER KL 15.00

Med nyfikna öron, öppna sinnen och orädda själar har Södra Bergens Balalaikor lyft på stenar och letat i gömmorna för att undersöka den ryska musik vi älskar och när vi hittat den har vi tolkat den. Med kärlek, lekfullhet och respektlös respekt har vi skapat den musik som alltid varit Södra Bergens Balalaikors kännetecken. Sedan proggens barndomsår har den färgstarka orkestern spelat sin ryska folkmusik. Nu bjuder de på både nostalgi och nyheter i en stor jubileumskonsert på Teater Reflex.

I samarbete med Teater Reflex och ABF Stockholm