Foto Petter Ljunggren

INSTÄLLT!

Vi på Teater Reflex måste tyvärr meddela att ”Världen enligt Lazcano”  den 7/11 kommer att ställas in. Vi återkommer med nytt datum längre fram i vår.
Du som har köpt biljett kommer att bli kontaktad av Kulturbiljetter och får såklart tillbaka dina pengar. Om du vill så stöd oss genom att efterskänka dina biljetter. Utan ert stöd så finns vi inte.

Världen enligt Lazcano-En humorpolitisk show
Av och med Johanna Lazcano

Stureplansinfluencern Filippa von Sère vill rädda jorden genom ego-logisk överkonsumtion. Sexualrådgivaren Yolanda del Toro oroas över att dagens brist på alfahannar ska leda till en systemkollaps. Och den snälla specialpedagogen Eva Gunjansdotter drabbas av postkolonialt stressyndrom när hon ställs inför den omöjliga uppgiften att sätta ihop ett antirasistiskt, jämställt och klassneutralt luciatåg. Alla tre försöker handskas med de utmaningar vi står inför i Sverige idag. Möt dem i en 60 minuters politisk satir med skrattgaranti.

Spelas på Teater Reflex den 7 nov kl 16.00

Biljetter 200 kr

Föreställningen är ca 60 min lång

SAGT OM FÖRESTÄLLNINGEN

 ”Skrattfest om den galna nutiden som alla borde få se.” ”Det är välgjort och vansinnigt roligt.” ”Det är en skruvad, härlig och befriande monolog – men inte så oskyldigt kul som den först verkar.”
Sundsvalls Tidning

En lek med fördomar och en imponerande komisk balansjakt att jonglera med förutfattade meningar.”
”Det var länge sedan jag skrattade så mycket. När skådespelaren och komikerna Johanna Laczano iklär sig värsta tänkbara stereotyper är det svårt att hålla skrattreflexrna i styr.”
”Världen enligt Lazcano är fyndig, välskriven och underhållande från början till slut.”
Petter Stjernstedt, Kulturbloggen.